Könyv City

Könyv City

Készül az Amerikai mesterlövész párja

2015. február 27. - Emide Buda
Ettől a filmtől visszhangzik a sajtó: Chris Kyle gyilkosa a napokban kapott életfogytig tartó börtönbüntetést, a film pedig egy Oscar díjat és számos jelölést. Az eredeti könyvnek pedig folytatása készül.
 
 
 
Chris Kyle és felesége, Taya
 

Chris Kyle, az amerikai hadsereg rekorder mesterlövésze csak egyszer írt könyvet rövid életében, az viszont rögtön felkerült a New York Times bestseller listájára. Sokan rajongtak az Amerikai mesterlövészért, mint az egyik legjobb háborús emlékiratért, mások a szájukat húzták a veterán katona nyers, őszinte stílusa miatt. A tragikus végkifejlet, hogy a veterántársait segélyező Christ 2013-ban egy lőtéren lelőtte egy mentális zavarokkal küszködő egykori katona, csak még nagyobb hírt vert a könyvnek. Sőt, ekkor már a Chris történetéből készült film forgatása is nagyban zajlott.

 

 

Chris Kyle: Amerikai mesterlövész

 

 

Most Chris özvegye, Taya Kyle készül papírra vetni emlékeit közös életükről Amerikai feleség címmel. Taya két gyerekkel maradt özvegyen, a napokbanállt a tanúk padjára, hogy férje gyilkosának a szemébe nézzen. Az asszonyt egyébként sokan bírálják, amiért a végrendelet nélkül elhunyt Chris vagyonán senkivel sem akar osztozni, holott azt férje állítólag részben jótékony célokra szánta.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvcity.blog.hu/api/trackback/id/tr197225975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása