Könyv City

Könyv City

Téli sportok Könyv Cityben

2015. február 26. - Emide Buda
Lehet, hogy a tél még hosszúra nyúlik, de legalább belefér néhány sportolással és pihenéssel töltött hosszú hétvége! Most hatalmas kedvezménnyel szerezheted meg a szükséges szakirodalmat.
 

Ha tél, akkor síelés! Egy sport, ami testet-lelket egyaránt felüdít, amit soha nem késő megtanulni. Alapozásnak kiváló a Cser Kiadótól Jürgen Kemmler könyve, ami most 2 995 Ft helyett mindössze 1198 Ft-ért megvásárolható a Könyv City oldalán.

 

 

Jürgen Kemmler: Síelés

 

Kurt Winkler Hegymászás télen című könyve szintén a havas hegytetőkre repít minket. Talán nincs is olyan sport, ami közelebb vinne bennünket a természethez, és nagyobb szabadségélményt adna, mint a hegymászás. A hegyi kalandoknak azonban vannak kockázatai, télen még inkább, mint nyáron. Aki belevág egy téli hegymászó túrába, annak mindenképpen fel kell készülnie, hogy fokozottan figyeljen saját maga és társai testi épségére. A könyv most 4 995 Ft helyett 1 998 Ft-ért kapható.

 

 

Kurt Winkler: Hegymászás télen

 

A jégkorong nem véletlenül az egyik legnépszerűbb sportág a fiatal fiúk körében. Egyaránt edzi a testet és a lelket, hisz kitartásra, csapatmunkára ösztönöz. Emellett pedig remek szórakozás, amit mindenki megerősíthet, aki valaha próbálta más a jégkorongozást. Zdenék Pavlis könyve most 2 995 Ft helyett 1198 Ft-os akciós áron kapható.

 

 

Zdenék Pavlis: Jégkorongozás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvcity.blog.hu/api/trackback/id/tr987222005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása